Månadens medlem – Erika

Dela

September månads ”Månadens medlem” 😅

Erika Uddenberg Kusmin, jag är 40 år och bor strax utanför Boden med min man, tre barn, tre hundar, två katter och en shetlandsponny.

Min resa med draget började i Kiruna där jag är uppvuxen och min dåvarande kollega (som är en eldsjäl inom slädhundklubben med fina egna meriter genom åren) inspirerade mig till min första Vorsteh, Fjällbrisens Sky som kom till oss 2015. Han var dessvärre en medioker draghund 😅 och därför kom virvelvinden Wind in i vårt liv ngt år senare (som verkligen gjort själ för sitt namn 😇). Kullen har sedan utökats till att idag bestå av tre Vorsteh; Wind, Börje och Ripas.

Det som inspirerar mig med draget är att det kräver att jag själv håller mig hyfsat tränad, att jag får samarbeta med hundarna och göra något som jag ser att även dem älskar, att hela familjen kan vara delaktig och jag gillar föreningslivet; att umgås med likasinnade. Det måste ju alltså vara världens bästa sport 😃🐶💨❤️

Mitt tips inför draget är – Lär känna din hund. Ha inte för bråttom och ha rimliga mål för både dig och din kompis! Då kommer ni ha kul ihop, och det är faktiskt det viktigaste 🤗

#bdif #bodendraghundif #draghundsport